Jag planerar redan inför jul

Det är September månad och det var inte länge sedan man befann sig ute i solan och njöt av det varma vädret. Men jag är inte en person som hänger upp mig på saker som passerat utan jag blickar ständigt framåt. Nu kanske en del av er tycker detta låter löjligt, men jag har redan börjat planera inför julen. Idag satte jag mig ner vid datorn och tanken var att planera mina inköp tills nästa vecka men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Faktum är att jag inte bara skissade ner mina ideér utan jag gick faktiskt så långt att jag beställde en del av presenterna under en och samma dag!

Gårdsbelysning som passar perfekt till Syrrans hus

Till min underbara syster visste jag redan vad jag skulle köpa. Hon önskade sig en led lampa till baksidan av huset, s.k gårdsbelysning som lyser upp ett område på ungefär 200 kvadrat vilket är en ganska stor yta. Jag hoppas bara att effekten är tillräckligt hög på 50 watt. Enligt Ljusgigantens kundtjänst medarbetare så motsvarar detta ungefär 400W halogen ljus. Om detta stämmer så kommer ljuset att bli tillräckligt med god marginal. Ursprungligtvis tänkte jag handla från Svealight.se men tyvärr var det inte möjligt då dom endast levererar belysning till företag. Men hur som helst, för dig som trodde att jag nöjde mig med detta köp, trodde fel!

 

Hittade extraljus till min pojk

Min lilla pojk som egentligen inte är så liten (han fyller faktiskt 21 år i november), gillar bilar och motorcyklar som få. Jag beställde därför tre stycken extraljus till honom som jag hoppas att han blir glad över. Att hitta billiga extraljus är inte det lättaste och därför kände jag mig tvungen att ta vara på denna möjlighet när jag redan hade lagt en beställning. Ett extraljus brukar sällan finnas under tusenlappen så jag gjorde ett fynd utan tvekan tack vare en pågående kampanj. Nu gäller det bara att sonen blir nöjd med presenten för annars kommer jag få höra detta i lång tid framöver det kan jag lova. Håll tummarna för mig att extraljus lamporna blir en succé!