Lyx med städhjälp

En av mina akilleshälar är ordning och reda. Det blir väl kanske lätt så när man älskar prylar och samlar och samlar och sedan inte riktigt har plats för alla grejer som man drar med sig hem. Jag fyller hemmet med vackra ting men har sällan energi och lust att plocka i ordning i kaoset och ännu mindre lust att städa. Det slog mig nyligen att det nog är själva städningen som är värst, för om man vet att någon annan gör grovgörat om man själv bara tar sig i kragen och plockar undan alla grejer, så kanske det biten blir lättare.

Städhjälp

Sagt och gjort så bestämde jag mig för att skaffa lite städhjälp till hemmet. Städenergi erbjuder hemstädning i Stockholm och namnet lät piggt och bra. Jag har inte ångrat detta livsavgörande beslut en enda gång! Herregud vilken lättnad!

Jag har blivit så exalterad över Städenergis effektivitet och service att jag tipsat om dem på jobbet också – för givetvis erbjuder de också kontorsstädning i Stockholm. De fick komma på en provstädning till kontoret i veckan och alla stämde in i mina hyllningar. Det finns tydligen städföretag och städföretag och jag fick verkligen riktigt bra napp på första försöket. Jag släpper aldrig Städenergi!

Bästa starten på helgen

Jag har valt att låta dem komma hem till mig och städa en dag i veckan – varje fredag – och då har jag det som morot att plocka i ordning dagen kvällen innan. De kommer under tiden jag är på jobbet så man möts av ett skinande rent hem efter en lång arbetsvecka. Bästa sättet att fira in helgen på tycker jag!