Dags för en upprustning i köket

 

Jag är så himla sugen på att köpa nya stolar till köket. Jag har förstås redan stolar där men jag är inte ett dugg nöjd med dem, de smälter liksom inte in med övrig inredning på ett skönt och harmoniskt vis. Jag brukar gilla att handla inredning på loppis, men denna gång ska jag faktisk köpa från butik, för jag har hittat några stolar på wegot.se som jag verkligen älskar!

Givetvis kommer jag att sälja de stolar jag har, så att de kan få göra någon annan glad.

Man ska unna sig kvalitet

Inredning är det bästa jag vet och det är vanligtvis detaljerna som gör skillnaden. Jag byter saker som gardiner, kuddfodral och filtar ganska ofta och varje gång är det som att man får ett nytt hem. Med små medel gör man stor skillnad. Nu ska jag dock göra en ganska saftig investering, för de stolar jag sett ut är inte de billigaste ur sortimentet direkt, men när man hittar något man älskar och faktiskt KAN investera i det så ska man väl unna sig. Dessa stolar räknar jag med att kunna ha i många lyckliga år och sedan finns det säkert ett andrahandsvärde på dem också. Just de som jag sett ut kommer dessutom att åldras med värdighet.

Inget utrymme för utsvävningar

Det finns mycket som lockar när man väl börjar handla, oavsett det är onlinebutiker eller loppmarknader. Man vill liksom bara ha ”den grejen också”. Denna gång har jag dock sparat ihop en summa som ska gå till stolarna, så det finns inte svängrum för utsvävningar.