Jag planerar redan inför jul

Det är September månad och det var inte länge sedan man befann sig ute i solan och njöt av det varma vädret. Men jag är inte en person som hänger upp mig på saker som passerat utan jag blickar ständigt framåt. Nu kanske en del av er tycker detta låter löjligt, men jag har redan börjat planera inför julen. Idag satte jag mig ner vid datorn och tanken var att planera mina inköp tills nästa vecka men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Faktum är att jag inte bara skissade ner mina ideér utan jag gick faktiskt så långt att jag beställde en del av presenterna under en och samma dag!

Gårdsbelysning som passar perfekt till Syrrans hus

Till min underbara syster visste jag redan vad jag skulle köpa. Hon önskade sig en led lampa till baksidan av huset, s.k gårdsbelysning som lyser upp ett område på ungefär 200 kvadrat vilket är en ganska stor yta. Jag hoppas bara att effekten är tillräckligt hög på 50 watt. Enligt Ljusgigantens kundtjänst medarbetare så motsvarar detta ungefär 400W halogen ljus. Om detta stämmer så kommer ljuset att bli tillräckligt med god marginal. Ursprungligtvis tänkte jag handla från Svealight.se men tyvärr var det inte möjligt då dom endast levererar belysning till företag. Men hur som helst, för dig som trodde att jag nöjde mig med detta köp, trodde fel!

 

Hittade extraljus till min pojk

Min lilla pojk som egentligen inte är så liten (han fyller faktiskt 21 år i november), gillar bilar och motorcyklar som få. Jag beställde därför tre stycken extraljus till honom som jag hoppas att han blir glad över. Att hitta billiga extraljus är inte det lättaste och därför kände jag mig tvungen att ta vara på denna möjlighet när jag redan hade lagt en beställning. Ett extraljus brukar sällan finnas under tusenlappen så jag gjorde ett fynd utan tvekan tack vare en pågående kampanj. Nu gäller det bara att sonen blir nöjd med presenten för annars kommer jag få höra detta i lång tid framöver det kan jag lova. Håll tummarna för mig att extraljus lamporna blir en succé!

Lyx med städhjälp

En av mina akilleshälar är ordning och reda. Det blir väl kanske lätt så när man älskar prylar och samlar och samlar och sedan inte riktigt har plats för alla grejer som man drar med sig hem. Jag fyller hemmet med vackra ting men har sällan energi och lust att plocka i ordning i kaoset och ännu mindre lust att städa. Det slog mig nyligen att det nog är själva städningen som är värst, för om man vet att någon annan gör grovgörat om man själv bara tar sig i kragen och plockar undan alla grejer, så kanske det biten blir lättare.

Städhjälp

Sagt och gjort så bestämde jag mig för att skaffa lite städhjälp till hemmet. Städenergi erbjuder hemstädning i Stockholm och namnet lät piggt och bra. Jag har inte ångrat detta livsavgörande beslut en enda gång! Herregud vilken lättnad!

Jag har blivit så exalterad över Städenergis effektivitet och service att jag tipsat om dem på jobbet också – för givetvis erbjuder de också kontorsstädning i Stockholm. De fick komma på en provstädning till kontoret i veckan och alla stämde in i mina hyllningar. Det finns tydligen städföretag och städföretag och jag fick verkligen riktigt bra napp på första försöket. Jag släpper aldrig Städenergi!

Bästa starten på helgen

Jag har valt att låta dem komma hem till mig och städa en dag i veckan – varje fredag – och då har jag det som morot att plocka i ordning dagen kvällen innan. De kommer under tiden jag är på jobbet så man möts av ett skinande rent hem efter en lång arbetsvecka. Bästa sättet att fira in helgen på tycker jag!