Om att få tvillingar

Det finns inget sätt att förbereda sig på att få tvillingar – utom möjligen om man själv varit en. De allra flesta graviditeter mynnar ut i ett efterlängtat barn, men när man på ett tidigt ultraljud får reda på att man ska få två barn på en gång så får man sig en riktig chock. Det är en enorm livsomställning att få ett barn och det är ungefär 5 gånger större livsomställning att få två på en gång. Man älskar inte tvillingar mindre, men får mer av allt! Både det positiva och det lite mer jobbiga. Framför allt får man en väldigt påtaglig känsla av att inte riktigt räcka till, någonsin.

Investera i praktiska grejer

Det är viktigt att man investerar i riktigt bra grejer med praktiska funktioner. En tvillingvagn är till exempel a och o, så att man kan röra sig ute i samhället. Jag tittade på många olika tvillingvagnar innan jag bestämde mig för vilken jag skulle köpa. Det ska tilläggas att utbudet av tvillingvagnar inte var lika stort när jag fick tvillingar som det är idag. För varje år som går blir utbudet av barnvagnar större och smartare.

Älskar Joolz

Idag har jag bara en liten, för tvillingarna har ju blivit större, och då har jag en supersmidig barnvagn från Joolz, som jag älskar. Fördelen med att få tvillingar först är att livet med ett småbarn sedan ter sig som en riktig semester!