Accessoarer

Den tjej som gillar prylar i allmänhet gillar smycken i synnerhet – det är i alla fall min personliga erfarenhet. Smycken är som prylar för kroppen, tillsammans med kläder och skor. Jag, för en, går inte hemifrån utan vissa smycken, och sedan har jag några som jag bär 24 timmar om dygnet, året om. Jag är mer en silversmyckes-person än en guldsmyckes-person, ska tilläggas, men jag har inget emot att blanda olika metaller. Jag bär till exempel ett litet guldhjärta i en silverkedja om halsen (det är ett av de där standardsmyckena), jag fick hjärtat i present som spädbarn, tillsammans med en guldkedja för spädbarn som i dag funkar bäst som typ ankellänk.

Smycken online

Jag gillar förstås att handla nya smycken och surfar relativt ofta runt i hopp om att hitta nya guld- (silver) korn. Det bästa jag vet är att handla smycken online – det är så mycket enklare än att handla kläder eller skor online, där storlekar varierar så väldigt och man aldrig får någon riktig koll på passformen. Med smycken är det mer enkelspårigt; det räcker liksom att man gillar det man ser.

Den senaste i raden av butiker för smycken online som jag hittat och verkligen gillar är silversmycken.org. Det finns ett brett utbud av väldigt vackra smycken och beställningsprocessen är väldigt smidig. Jag har beställt smycken online både åt mig själv och som present åt andra från denna butik och de har alltid levererats snabbt och snyggt (uppskattad detalj!).